“Έλλειψη συντονισμού και πρόβλημα επικοινωνίας”

“Έλλειψη συντονισμού και πρόβλημα επικοινωνίας διαπιστώνει στη κυβέρνηση ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. πρόσθεσε πως το κυβερνητικό σχήμα δυσκολεύεται «να παρουσιάσει στον κόσμο τα πέντε – έξι θετικά που γίνονται».

Ο κ. Κακλαμάνης ιεράρχησε τα προβλήματα που πρέπει άμεσα να λυθούν: «Τα “κόκκινα” δάνεια, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, η προσωποκράτηση για μικροοφειλέτες. Πιστεύω ότι θα λυθούν» πρόσθεσε.

Ερώτηση σε Βενιζέλο για το Σκοπιανό

Αναφέρθηκε στο Σκοπιανό λέγοντας πως ο ίδιος έχει καταθέσει ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο για τις εξελίξεις, που φαίνεται να κυοφορούνται για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων από τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

«Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα εφημερίδων, του ΑΠΕ και του ηλεκτρονικού Τύπου, βάσει των οποίων ο κ. Νίμιτς ενδέχεται να καταλήξει σε πρόταση προς την Αθήνα που κινείται προς τη λογική της ΠΓΔΜ , δηλαδή την ονομοασία “Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας”».

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ

Επιτέθηκε και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει κάνει καμία χάρη στη Ν.Δ. που είναι στη συγκυβέρνηση και πρέπει να καταλάβει ότι φτάσαμε ως εδώ εξαιτίας τους. Κάνω δημοσίως τη πρόταση, να πάρει την πρωτοβουλία ό κ. Κακλαμάνης και να δεχτουν να γίνει εξεταστική πώς μπήκαμε στο μνημόνιο».

 

Για την ψηφοφορία της προεδρικής εκλογής πρόσθεσε πως «υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούον οι 180».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα