Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Είχα να δω τον πατέρα μου 40 χρόνια”

Άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε συγκλονιστικές στιγμές της προσωπικής του ζωής. Ο λόγος για την Γεράσιμο Σκιαδαρέση ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Dot που προβάλλεται στο Mega One της Κύπρου για την απόμακρη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

«Οι γονείς μου χώρισαν πολύ μικροί. Τον πατέρα μου τον έβλεπα μέχρι τα 10 μου χρόνια και μετά τον ξαναείδα στα 50. Στο μεταξύ τηλεφωνηθήκαμε 3-4 φορές. Ούτε εγώ ήθελα, ούτε εκείνος”, σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε:

“Δεν είχαμε καλές σχέσεις. Δεν είχα θυμό, μού πέρασε πολύ γρήγορα ο θυμός. Δεν μου έλειπε, ίσως επειδή δεν το είχα ποτέ. Ζούσε στην Πάτρα και πέθανε πριν από 3 χρόνια. Δεν είχαμε κακή σχέση, απλώς δεν είχαμε σχέση.

Τα τελευταία χρόνια αποκτήσαμε μία υποτυπώδη σχέση γιατί έβλεπα την ανάγκη του να επικοινωνήσει. Είχε κάνει άλλη οικογένεια, αλλά χωρίς παιδιά. Δεν ζήτησα εξηγήσεις.

Όταν βρισκόμουν με τον πατέρα μου πάντα υπήρχε μία σχετική αμηχανία, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, δηλαδή με δυσκολία μου έβγαινε και η λέξη «πατέρας». Τον αντιμετώπισα με κατανόηση επειδή είναι ένας μεγάλος άνθρωπος, δεν του θύμωσα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα