Έμεινε «ζωντανή» και τώρα θέλει μόνο νίκη

Η ισοπαλία σε μία έδρα όπως αυτή της Φινλανδίας είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την Εθνική μας ομάδα, η οποία ωστόσο δεν έχει άλλα βαθμολογικά περιθώρια και θα πρέπει να πάρει νίκες στα επόμενα παιχνίδια.

Οι παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι επέδειξαν χαρακτήρα στην χώρα της αρκτικής, ωστόσο παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν, χάρη στο πανέμορφο σουτ του Νίκου Καρέλη, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπερ τους σκορ και να πανηγυρίσουν μία μεγαλειώδης νίκη, «σβήνοντας» την εντός έδρας ήττα από τη Ρουμανία στην πρεμιέρα.

Ωστόσο, το «Χ» στη Φινλανδία κρατάει… ολοζώντανο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο βέβαια θα πρέπει να πάρει απαραιτήτως τη νίκη την ερχόμενη Τρίτη, κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι αντίπαλοί μας έρχονται με το 2/2 στον όμιλό μας και είναι χρέος των διεθνών μας να τους κόψουν τη φόρα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα έχουν μπει για τα καλά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, αν και πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι και η δεύτερη θέση δίνει απευθείας εισιτήριο για το Euro 2016 (η τρίτη θέση οδηγεί στα μπαράζ, εκτός από τον καλύτερο τρίτο όλων των ομίλων, που προκρίνεται απευθείας).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα