Έμεινε ο Αναστασίου, σε εφαρμογή το πλάνο

Με τον πήχη χαμηλά και με πίστη ότι η ομάδα θα μπορέσει μέσα σε μία σεζόν να εμφανίσει τα καλά στοιχεία που παρουσίασε τις δύο προηγούμενες χρονιές, ξεκινούν τον προγραμματισμό τους οι «πράσινοι» εν’ όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο ΠΑΟ έδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι πέρσι με τον εκπληκτικό δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και τον περίπατό του στο θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και φέτος με την προσπάθεια που κατέβαλε και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι να τιμωρηθεί για τα επεισόδια στη Λεωφόρο. Και τις δύο αυτές χρονιές κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό (τη μία θριάμβευσε με 0-3 στο Φάληρο), αλλά αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Παναθηναϊκός ήταν να έχει σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προκειμένου να μη χάσει πολύτιμους βαθμούς από υποδεέστερους αντιπάλους.

Ο Αναστασίου, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟ, οφείλει φέτος να κάνει το κάτι παραπάνω, δηλαδή να διαχειριστεί την ποιότητα της ομάδας και το βάρος της φανέλας, κρατώντας τον Παναθηναϊκό από την αρχή στη διεκδίκηση του τίτλου. Με λίγα λόγια, να συνδυάσει τα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του πέρσι και φέτος και να τα εμφανίσει πακεταρισμένα μέσα σε μία σεζόν!

Όσον αφορά στην ενίσχυση, αυτή θα γίνει με προσεκτικές και οικονομικές λύσεις, τύπου Ταυλαρίδη και Καλτσά. Οι «πράσινοι» θα κινηθούν στην ελληνική αγορά και από το εξωτερικό θα επιδιώξουν να πάρουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα να αποκτά έξι παίκτες!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα