Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Πρίντεζης και ξέσπασε σε κλάματα

Η επιθυμία ήταν κοινή κι έτσι μετά από συνάντηση λίγης ώρας, οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμφώνησαν σε όλα με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο 32άχρονος πάουερ φόργουορντ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό για τρία ακόμα χρόνια, ολοκληρώνοντας κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα του στους “ερυθρολεύκους”. Άλλωστε, αυτή ήταν η επιθυμία του την οποία έχει εκφράσει πολλάκις, όλα αυτά τα χρόνια και γι’ αυτό το λόγο ξέσπασε σε κλάματα αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/6), ο Πρίντεζης συναντήθηκε με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός στα γραφεία της Arcadia και συμφώνησε σε όλα, δείχνοντας για μία ακόμα φορά έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα της καρδιάς του.

Από την πλευρά τους, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήθελαν πάση θυσία να τον κρατήσουν στον Ολυμπιακό, καθώς είναι μία εμβληματική φιγούρα της ομάδας. Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι βρίσκεται στους “ερυθρόλευκους” από τα 15 του και πολλές φορές άφησε κατά μέρους καλύτερες προτάσεις, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Πειραιώτες.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα