Ένας Παναθηναϊκός να τον πιεις στο ποτήρι

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ, ΘΑΥΜΑΣΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ

Αισιοδοξία για μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα υπήρχε στην ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟ με την Καμπάλα για τη γ’ προκριματική φάση του Europa League, αλλά το 90λεπτο που παρακολούθησαν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στη “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” τους αιφνιδίασε πραγματικά.

Ο ΠΑΟ έδειξε έναν τρομερό βαθμό ετοιμότητας και μία φρεσκάδα μη αναμενόμενη, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι γνωστό πως είναι καλός προπονητής, αλλά κανείς δεν περίμενε να έχει προετοιμάσει τόσο καλά (αγωνιστικά και ψυχολογικά) μία ελλιπή ομάδα στα τέλη του Ιούλη. Μόνο ελλιπής δεν εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στο πτωχό 1-0 κόντρα στην Καμπάλα.

Ο κόουτς πήρε από τους παίκτες του το 100%, είδε ανάπτυξη από τα άκρα, είδε εξτρέμ και να απειλούν με σέντρες και να συγκλίνουν για να σουτάρουν και φυσικά είχε συνεργασίες με τον σέντερ φορ. Όλα καλά, με τη δυάδα των στόπερ να αποφεύγει τα πολλά αβίαστα λάθη και τα δύο αμυντικά χαφ να παίζουν το γνωστό καλό παιχνίδι τους. Στα πολύ ευχάριστα, ότι οι νέοι Καμπέσας και Λουτσιάνο έστω για 23 λεπτά που έπαιξαν έκαναν εντύπωση και απέδειξαν πως όταν είναι έτοιμοι θα βοηθήσουν και φυσικά η προσαρμοστικότητα του Άλτμαν, λες και δεν ήρθε φέτος στον ΠΑΟ, αλλά το χειμώνα που έγιναν προσπάθειες, αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή. Το χειμώνα ήρθε ο Μολίνς, όπως, που έξι μήνες μετά… έβγαλε τα λεφτά του και καλύπτει κι αυτά που δαπανούνται τσάμπα για τον Ρινάλντι…

Ζητούμενο πλέον η σοβαρότητα στη ρεβάνς που πρέπει να μπουν τα γκολ που χάθηκαν χθες για να περάσει ο Παναθηναϊκός με δύο νίκες… Θέλει προσοχή, αλλά ο ΠΑΟ είναι το απόλυτο φαβορί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα