Ένα βήμα πριν το χειρουργείο η Ελένη Μενεγάκη

Ένας έλεγχος που επιβάλλεται έτσι και αλλιώς, πόσω μάλλον, όταν μια γυναίκα έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε χειρουργική επέμβαση αυξομείωσης του μεγέθους του στήθους της, κάτι που όπως αναφέρει το Ciao, έχει κάνει και η παρουσιάστρια, Μενεγάκη.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο, αυτής της εξέτασης, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ του περιοδικού, οι γιατροί διαπίστωσαν κάποια ανησυχητικά πράγματα, τα οποία δεν αποκλείεται  την οδηγήσουν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της, ο γιατρός που την παρακολουθεί, της εξήγησε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των ενθεμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο στήθος της, κάτι που αποτελεί έτσι και αλλιώς στάνταρ τακτική όταν παρέλθει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την αρχική χειρουργική επέμβαση.

Αν και η Ελένη Μενεγάκη αρχικά ζήτησε από τους γιατρούς να αναβάλλει τη διαδικασία για το επόμενο διάστημα, όπως τη συμβούλευσαν πρέπει να γίνει άμεσα, για αυτό και μέσα στις επόμενες μέρες θα επισκεφτεί εκ νέου το νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα