Ένα «κουνελάκι» μπλεγμένο με τη μαφία

Ο θηλυκός «Αλ Καπόνε» κατάγεται από τη Βοσνία και είναι μια πανέμορφη γυναίκα. Έχοντας στο ενεργητικό της ληστείες αλλά και δολοφονίες, η Σλομποντάνκα Τόσιτς συνελήφθη ως μέλος μαφιόζικης οργάνωσης στη Βοσνία και εμπλέκεται σε πολλά εγκλήματα.

Η πρώην Μις Βοσνία και «κουνελάκι» του Playboy συνελήφθη στην Κροατία πριν από μερικές μέρες για συνεργεία σε πέντε φόνους, ληστείες με λεία εκατομμυρίων καθώς και για απόπειρα δολοφονίας του πρώην συντρόφου της.

Η 29χρονη καλλονή είχε φύγει από τη χώρα της το 2014 για να γλιτώσει τη σύλληψη καθώς είχε μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας από τότε. Πλέον η πρώην Μις Βοσνία έχει εκδοθεί στην χώρα της για να δικαστεί

Πώς όμως έμπλεξε μια ομολογουμένως πανέμορφη και απίστευτα σέξι γυναίκα, με μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας, με τη μαφία; Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης όλα καταλήγουν στον… έρωτα. Η Τόσιτς ερωτεύθηκε αρχικά τον Τζότζι Ζντράλε, ο οποίος ήταν αρχηγός τοπικής εγκληματικής οργάνωσης, τον οποίο και φέρεται να αποπειράθηκε να δολοφονήσει.

Λίγο αργότερα, έκανε σχέση με τον βόσνιο μεγαλομαφιόζο Ντάρκο Έλεζ.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα