Ένοπλη συμπλοκή στην Καλλιθέα – Σφαίρες δίπλα από παιδική χαρά

Αιματηρή ένοπλη συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα. Το περιστατικό συνέβη περί τις 23:15 ακριβώς δίπλα από παιδική χαρά, με κατοίκους να τηλεφωνούν στην Άμεση Δράση και να αναφέρουν ότι άκουσαν πυροβολισμούς.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τρεις κάλυκες και αίματα, ενώ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή. Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., από το σημείο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας δύο σοβαρά τραυματίες.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συνεπλάκησαν δύο παρέες και μετά τους πυροβολισμούς οι εμπλεκόμενοι εξαφανίστηκαν, εκτός από τους δύο τραυματίες, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία είναι πιθανότατα αλβανικής υπηκοότητας.

Από μαρτυρικές καταθέσεις προκύπτει ότι η μια παρέα 3-4 ατόμων καθόταν σε ένα παγκάκι στην πλατεία Δαβάκη, πιθανόν ανήλικα άτομα, όταν δέχτηκε πυροβολισμούς από έναν μαυροφορεμένο άνδρα. Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα