Ένοχος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας δημοφιλής ηθοποιός

Τα όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας πραγματικά σοκάρουν. Στην Αμερική έχει  ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο, που μετά από αυτό, σύμφωνα με πολλούς η λαμπερή καριέρα που είχε ξεκινήσει ο ηθοποιός, καταστράφηκε τελειωτικά. Η εξέλιξη της δίκης για τον Μάρκ Σάλιν ήταν ισοπεδωτική.

Ο πολλά υποσχόμενος ηθοποιός, που είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Glee», είχε συλληφθεί το 2015 στο Λος Άντζελες, ύστερα από πληροφορίες που έφτασαν στην Αστυνομία, ότι είχε στην κατοχή του εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Η έφοδος που έγινε στο διαμέρισμά του είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν στον υπολογιστή του αλλά και σε ένα φλασάκι USB περίπου 50.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας. Εναντίον του απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες τον Μάιο του 2016, για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, που μπορούσαν να οδηγήσουν σε φυλάκιση μέχρι και 20 έτη.

Λόγω του εξωδικαστικού συμβιβασμού, ωστόσο, αναμένεται να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης μεταξύ 4 και 7 ετών. Επίσης, θα πρέπει να μπει στις λίστες με τους σεξουαλικούς παραβάτες, να πληρώσει επανορθώσεις και να συμμορφωθεί με τους περιορισμούς διαμονής όταν αποφυλακιστεί.

Το δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την ποινή του στις 7 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα