Ένσταση της Δόξας κατά του Απόλλωνα Πόντου!

Ένσταση με την οποία ζητεί να κερδίσει στα χαρτιά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου που είχε λήξει ισόπαλος 1-1 κατάθεσε η Δόξα Δράμας!

Ο λόγος που οι «μαυραετοί» προέβησαν στην κίνηση αυτή έχει να κάνει με την ασφάλιση των παικτών των «Ποντίων» καθώς όπως η υποστηρίζει η ομάδα της Δράμας οι «κοκκινόμαυροι» δεν ακλούθησαν την προκήρυξη και τον ΚΑΠ και ασφάλισαν τους παίκτες τους μόνο στο ΙΚΑ.

Η ένσταση θα συζητηθεί την προσεχή Τετάρτη (7/2) στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας αρχής της δεύτερης κατηγορίας. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η μη τήρηση της προκήρυξης που έχουν υπογράψει οι ΠΑΕ οι οποίες αποδέχονται το κοινό συμβόλαιο όσον αφορά την ασφάλιση των παικτών, επιφέρει ακόμα και αποβολή από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που μέσα σε διάστημα τριών μηνών δεν υπάρξει η καταβολή των υποχρεώσεων προς αυτούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Τετάρτη 7/2/2018 και ώρα 9:00 τις ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ προκειμένου να συζητηθεί η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, κατά του κύρους του αποτελέσματος του μεταξύ τους αγώνα της 11ης αγωνιστικής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα