Έξαλλη με τις ανέκδοτες γυμνές φωτογραφίες της που βγήκαν στη φόρα

Μπορεί να την έχουν χαρακτηρίσει ως τη «βασίλισσα» του γυμνού, αφού η ίδια δεν σταματάει να «βομβαρδίζει» τα social media με γυμνές πόζες της, οι συγκεκριμένες 32 φωτογραφίες που μόλις είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, την «έβγαλαν» από τα ρούχα της.

Κι αυτό γιατί κυκλοφόρησαν από τον φωτογράφο Τζόναθαν Λίντερ με τη μορφή λευκώματος, και το βασικότερο χωρίς την άδειά της. Μετά και την επιτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου λευκώματος που είχε εκδώσει, με τίτλο «η απαγορευμένη φωτογράφιση» , ο φωτογράφος επέστρεψε με ένα νέο, προσθέτοντας 32 ακόμα γυμνές εικόνες του μοντέλου. Η φωτογράφιση είχε γίνει το 2012 στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, τότε που εκείνη δεν ήταν γνωστή ακόμα.

Η Έμιλι Ραϊτκόφσκι ξέσπασε με αναρτήσεις της στο Twitter, επισημαίνοντας ότι δεν έδωσε την άδειά της ούτε πληρώθηκε για τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τη φύση της συμφωνίας της με τον γνωστό φωτογράφο. Συμπληρώνει δε ότι η δημοσίευση αυτού του υλικού χωρίς τη συγκατάθεσή της παραβιάσει όλα όσα πρεσβεύει η ίδια, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος των γυναικών να επιλέγουν οι ίδιες πού και πώς θα μοιραστούν τη σεξουαλικότητα και τα σώματά τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα