Έξαλλος ο Μαρινάκης: «Μην βγείτε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο Περιστέρι στο ματς με τον Ατρόμητο, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν «πόλεμος», καθώς Φορτούνης, Μιραλάς αλλά και Ταχτσίδης, έγιναν αλλαγή μετά από σκληρά μαρκαρίσματα παικτών του Ατρομήτου. Οι δύο πρώτοι μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Τζήλο, να ανέχεται το σκληρό παιχνίδι των παικτών της ομάδας του Περιστερίου.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι οι πληροφορίες που θέλουν τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να έχει ζητήσει από την ομάδα να μην βγει την ώρα που έπρεπε για την έναρξη του δεύτερου μέρους, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σφυρίγματα του Τζήλου.

Ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών ήταν οργισμένος για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Τζήλος τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα που δέχονταν οι παίκτες του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα Φορτούνης, Μιραλάς και Ταχτσίδης να αντικατασταθούν λόγω τραυματισμών.

Ήταν εμφανές από τα πρώτα λεπτά πως αντιμετώπιζε ο Τζήλος το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Ατρόμητου, το οποίο ανάγκασε τον Ολυμπιακό να κάνει δυο αλλαγές στο πρώτο μέρος και μάλιστα δύο εκ των κορυφαίων παικτών του, του Φορτούνη και του Μιραλάς. Το αξιοσημείωτο είναι πως τα σκληρά μαρκαρίσματα έμειναν ατιμώρητα, τη στιγμή που ο Φορτούνης θα κάνει εξετάσεις γιατί εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα