Έξαλλος ο Stan- Τι έχει συμβεί

Πυρ και μανία φάνηκε ότι είναι με όλα όσα αρνητικά λέγονται και γράφονται για εκείνον κατά διαστήματα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας ξέσπασε σε συνέντευξή του στην «Αγορά» με αφορμή τα επικριτικά σχόλια που δέχεται στα social media.

«Όταν δεν έχουν να πουν κάτι για τη δουλειά σου, τη μία τους φταίει η τσίχλα και την άλλη η φράντζα. Εγώ ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να χαρακτηρίσω κάποιον από τους αυτούς!», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ απάντησε και σε αυτούς που τον κατηγορούν ότι αγοράζει τα views στο youtube: «Δίνω περισσότερη βάση στην αγάπη του κόσμου, για παράδειγμα το νέο μου κομμάτι μέσα σε 3 μήνες έχει αγγίξει τα 6 εκατομμύρια views στο Youtube. Κάποιοι άνθρωποι έχουν βρεθεί εκεί που έχουν βρεθεί με τους δικούς τους τρόπους και πληρώνονται για να κάνουν κριτική. Δεν με ενοχλεί αυτό, γιατί ορισμένοι από αυτούς έχουν παιδιά και μεγαλώνουν οικογένειες».

Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή και τις φωτογραφίες με τη σύντροφό του που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Stan τόνισε: «Όποιος πει ότι δεν του έχουν προτείνει να κάνει στημένο παπαρατσικό είναι μεγάλος ψεύτης. Σε όλους μας έχει συμβεί αυτό, αλλά από εκεί και πέρα είναι στην διακριτική ευκαιρία του καθενός μας στο αν θα δεχθεί την πρόταση ή όχι. Από τότε που ξεκίνησα ο κόσμος με έχει αγαπήσει για την μουσική μου κι όχι για το ποια κοπέλα έχω δίπλα μου ή που πήγα το βράδυ να διασκεδάσω με τους κολλητούς μου. Για μένα αυτό είναι μαγικό και δεν θέλω να το αλλάξω. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος εκτιμάει το γεγονός ότι είμαι αληθινός και δεν υποκρίνομαι. Πολλές φορές ίσως να έχω πει πράγματα που να έχουν παρεξηγηθεί, επειδή υπάρχει από κάποιους η διάθεση να τα παρεξηγήσουν», επισημαίνει ο τραγουδιστής και καταλήγει: «είμαι ένα παιδί της ηλικίας μου, έχω βγει στη δουλειά αυτή μόνο με τα τραγούδια μου κι έτσι συνεχίζω. Ο κόσμος αυτό το καταλαβαίνει και το επιβραβεύει», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα