Έξι συν μια μεταγραφές για τίτλο!

Δύο στόπερ, ένα δεξί μπακ, ένα αμυντικό χαφ, ένα επιθετικό χαφ και ένα δεξί χαφ… για αρχή και βλέπουμε! Την παραπάνω εξάδα παικτών περιλαμβάνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, ο οποίος μπορεί και να αλλάξει στην πορεία, αν κάποιος ή κάποιοι παίκτες παραχωρηθούν.

Το ζητούμενο την επόμενη περίοδο για το «τριφύλλι» είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος και η κατάκτησή του. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει παραδώσει την έκθεσή του, βάσει της οποίας η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις.

Ο αριθμός των έξι παικτών ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς παραμένει μεγάλη η πιθανότητα παραχώρησης ενός ή και περισσοτέρων παικτών. Πιο… χειροπιαστή περίπτωση φαντάζει αυτή τη στιγμή η περίπτωση του Νίκου Καρέλη, το κενό του οποίου έχει καλυφθεί ήδη με την απόκτηση του Νίκου Καλτσά από τη Βέροια.

Ωστόσο, στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή οι λύσεις δεν έχουν δοθεί. Υπάρχουν συζητήσεις με πολλούς παίκτες, αλλά η πιθανότητα ενός… GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις, λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ολοκλήρωση των κινήσεων που έχουν δρομολογηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα