Έπεσε αμαχητί στη Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός (3-1)

Καταδικαστική ήττα σε ότι έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή του συνέχεια στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, γνώρισε το βράδυ της Τετάρτης (22/11) στη Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός από την Σπόρτινγκ με 3-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν φοβισμένοι σε ένα ακόμα φετινό τους παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ και αφού γλίτωσαν από το δοκάρι στο 3ο λεπτό σε προσπάθεια του Αντρέ Πίντο, προσπάθησαν να φανούν επιθετικά, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία.

Μετά το 1-0 που σημείωσε ο Ντοστ στο 40’ οι πρωταθλητές Ελλάδος έδειξαν σημάδια κατάρρευσης. Στο 43’ ο Μπρούνο Σέζαρ δεν άφησε το λάθος του Κούτρη να περάσει ανεκμετάλλευτο πετυχαίνοντας το 2-0, ενώ στο 66’ ο Ντοστ σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αυτή τη φορά με κεφαλιά, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν να μειώσουν στο 86’ με τον Οφόε σε 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ: Πατρίσιο, Πιτσίνι, Αντρέ Πίντο, Ματιέ (77’ Φιγκεϊρέδο), Κοεντράο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάγλια, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπρούνο Φερνάντες, Μπρούνο Σέζαρ, Ντοστ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Ταχτσίδης (65’ Οφόε), Καρσελά (46’ Σεμπά), Πάρντο, Φορτούνης (57’ Τζούρτζεβιτς).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα