“Έρχεται τσουνάμι και ο Τσίπρας υπόσχεται έξοδο από τα μνημόνια”, λέει η Ένωση Κεντρώων

«Το success story του κ. Τσίπρα στην οικονομία έχει αρχίσει να ξηλώνεται» τονίζει, σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων εξηγώντας ότι «μεγάλο κομμάτι του λαού αδυνατεί να αντεπεξέλθει στους φόρους, τα δε όνειρα περί προστασίας των δανειοληπτών καταρρέουν, αφού οι ξένοι αξιώνουν μέχρι τέλους του 2018 να έχουν ολοκληρωθεί οι πλειστηριασμοί και να έχει λήξει το ζήτημα για όλα τα είδη δανείων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η κυβέρνηση παριστάνει την ανήξερη και υπόσχεται έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018. Μέχρι τότε όμως έρχεται τσουνάμι και πιθανότατα, ο κ. Τσίπρας θα έχει δραπετεύσει».

Όμως το κόμμα του κ. Λεβέντη πήρε θέση και για το νόμο Παρασκευόπουλου αναφέροντας σε νεώτερη ανακοίνωση: “Ο νόμος Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και είναι λάθος που  τα ΜΜΕ ξεκίνησαν καμπάνια για την κατάργηση του. Το σωστό είναι να μην υπάγονται στον ευεργετικό αυτό νόμο, αδικήματα όπως, βιασμοί, ανθρωποκτονίες, τρομοκρατία, ναρκωτικά, απαγωγές και εν γένει αδικήματα που από τότε που εφαρμόστηκε ο νόμος έβγαλαν από την φυλακή άτομα που ήταν σχεδόν βέβαιο, ότι θα επιστρέψουν στην εγκληματική τους δραστηριότητα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα