Έσκισε στην πρεμιέρα του το “Mamma Mia”

Μετά από τρεις συνεχόμενους μήνες με πολύωρες και πολλές φορές εξαντλητικές πρόβες, ήρθε η ώρα της πρεμιέρας για το Mamma Mia που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Ακροπόλ.

Ο πολυάριθμος θίασος έδωσε τα ρέστα του για τη μεγάλη πρεμιέρα και ο κόσμος τον αντάμειψε με ένα ζεστό χειροκρότημα. Στο ρόλο της Μέριλ Στριπ, η Δέσποινα Βανδή που αποδέχτηκε την πρόκληση να πατήσει το σανίδι, ενώ παράλληλα έχει και υποχρεώσεις με το Rising Star του ΑΝΤ1.

Στο ρόλο της κόρης της, η Ντέμι, ενώ μαζί τους πρωταγωνιστούν οι Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Άκης Σακελλαρίου, Αργύρης Αγγέλου, Μπέτυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδη, Άρης Μακρής κ.α.

Από νωρίς πλήθος επωνύμων πήραν τις θέσεις τους στην πλατεία, ανάμεσα τους ο Ντέμης Νικολαϊδης, η Μαρία Μπεκατώρου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο Κώστας Μακεδόνας με τη σύζυγό του, η Καλομοίρα με το σύζυγο της, ο Γιώργος Λιάγκας, η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαρί Κυριακού, ο Τζώνη Καλημέρης, ο Μίλτος Μακρίδης και πάρα πολλοί άλλοι.

mamma9

mamma8 mamma7

mamma6

mamma5

mamma4 mamma3 mamma2 mamma1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα