Έστησαν στον τοίχο την Ειρήνη Κολιδά

Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και την σχέση με το παιδί της.

“Αν είμαι καλά και μπορώ θα πάω στο επόμενο Survivor. Με τον γιο μου περνάμε ακόμα μια δύσκολη φάση. Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι μου λέει «μανούλα μην αργήσεις και δεν θα ξαναπάς στο Survivor». Έχω μιλήσει με παιδοψυχολόγο και μου έχει πει ότι θέλει τον χρόνο του», ανέφερε η Ειρήνη Κολιδά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως ήταν φυσικό, αυτή η αντιφατική δήλωση πυροδότησε μεγάλη ένταση στο Πρωινό και οι συνεργάτες του “Πρωινού” εξέφρασαν την αντίθεσή τους: “Μπράβο! Ωραία μάνα!», είπε έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ενώ από την πλευρά της η Σάσα Σταμάτη σχολίασε: «Αφού έχεις πρόβλημα σοβαρό και πας σε ψυχολόγο, πώς θα ξαναπάς στο Survivor;».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσουρός υπογράμμισε: «Όταν η ίδια μοιράζεται με τον κόσμο το πρόβλημα του παιδιού της και λέει ότι το παιδί της πάει σε παιδοψυχολόγο γιατί έλειπε στο Survivor, δεν μπορείς να λες ότι θα ξαναπάς. Δείχνεις μια εικόνα ότι δεν σε ενδιαφέρει».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα