Έσφαξε με το βαμβάκι τον Τανιμανίδη για το Survivor

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος ξεκαθάρισε πως δε θα παρουσίαζε ποτέ ένα πρόγραμμα που περιέχει κουτσομπολιό, ίντριγκα, ανθρωποφαγία”.

Μιλώντας στο περιοδικό People Greece που κυκλοφορεί την Κυριακή με το “Πρώτο Θέμα“, ο παρουσιαστής άφησε ευθείες αιχμές κατά του Σάκη Τανιμανίδη λέγοντας επί λέξη:

“Ταξίδεψα όλο τον κόσμο τέσσερα χρόνια, για να γυρίσω πίσω και να παρουσιάσω ανθρώπους να μαλώνουν μεταξύ τους για τα λεφτά κι ένα πιάτο φαΐ;”

Σε ερώτηση αν του είχε γίνει πρόταση για να παρουσιάσει το Survivor σχολίασε: «Δεν έχει νόημα να μιλάς για πράγματα που δεν έκανες. Να σου πω, όμως, κάτι; Αυτό που δεν θα έκανα ποτέ είναι να προδώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που έχει κουτσομπολιό, ίντριγκα, ανθρωποφαγία.

Ταξίδεψα όλο τον κόσμο τέσσερα χρόνια, για να γυρίσω πίσω και να παρουσιάσω ανθρώπους να μαλώνουν μεταξύ τους για τα λεφτά κι ένα πιάτο φαΐ; Δεν μπορώ να το κάνω. Είναι δουλειά, αλλά τα ιδανικά και την τιμή μου δεν τα ξεπουλώ, όσα λεφτά και να μου δώσουν.

Με συμπάθησε ένα αρκετά μεγάλο κοινό. Αν συμπάθησε τον Γιώργο επειδή είναι ένας τύπος χύμα, θρασύς, συναισθηματικός, το να γίνω κάτι άλλο θα είναι σαν να τους κοροϊδεύω στα μούτρα».

Η νέα εκπομπή “Στο Δρόμο” μόλις ξεκίνησε στον Alpha και ο Γιώργος διηγείται την ιστορία πίσω από αυτό το νέο του βήμα: «Όταν τελείωσε το World Party, το κανάλι μού έκανε δυο τρεις προτάσεις. Τους είπα πως θέλω να κάνω κάτι που να έχει τη δική μου αισθητική. Δεν θέλω να είμαι παρουσιαστής απλά για να είμαι, θέλω να κάνω κάτι που να με εκφράζει, να περνά καλά ο κόσμος μαζί μου και να περνάω με τη σειρά μου ουσιαστικά μηνύματα μέσα από την εκπομπή”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα