Έτοιμη για το τρίτο σερί!

Περιμέναμε τόσο καιρό μία ομάδα να πετύχει πάνω από δύο γκολ , να πραγματοποιήσει μία αποστομωτική εμφάνιση, να κάνει τη διαφορά και να δείξει ότι μπορεί να φτάσει ψηλά. Έπρεπε να το περιμένουμε ότι η ομάδα αυτή θα είναι η Ισπανία.

Στο Champions League και στο Europa League οι ισπανικές ομάδες κάνουν πλάκα, γιατί θα έπρεπε στις Εθνικές ομάδες να συμβαίνει κάτι διαφορετικό; Προερχόμενη από ένα Μουντιάλ και δύο Ευρωπαϊκά, είναι ξεκάθαρο πως αυτή η Εθνική Ισπανίας έχει και συνέχεια. Ο Ινιέστα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των «φούριας ρόχας» της προηγούμενης οκταετίας και του σήμερα και οι Μοράτα, Νολίτο οι παίκτες του αύριο.

Εννοείται πως καμία Εθνική ομάδα δεν έχει κατακτήσει τρία σερί ευρωπαϊκά, αφού μόνο η Ισπανία έχει κατακτήσει δύο! Αν τα καταφέρει, θα πρόκειται για τεράστια αυτοκρατορία, έστω κι αν ο μεγάλος ποδοσφαιρικός θεσμός είναι το Μουντιάλ, όπου κάτοχος είναι η Γερμανία!

Μέχρι στιγμής, πέραν της Ισπανίας, καλή ομάδα δείχνουν να έχουν η Γαλλία και η Αγγλία. Η Ισπανία, όμως, έχει ένα ατού. Τον Αντρέ Ινιέστα. Έναν παίκτη ηγέτη που σε τέτοιες διοργανώσεις μία παρουσία σαν τη δική του μετράει πολύ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα