Έτοιμοι για “αντάρτικο” Λεουτσάκος και Μιχελογιαννάκης

Στο αντάρτικο ετοιμάζονται να βγουν οι Στάθης Λεουτσάκος και Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ο βουλευτής Α΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε τις δικές του κόκκινες  γραμμές στο Μέγαρο Μαξίμου όσον αφορά τη συμφωνία με τους δανειστές. “Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να φέρει τέτοια συμφωνία (σ.σ στη Βουλή) ο πρώτος που θα την καταψήφιζε είναι ο Αλέξης ο Τσίπρας» σημείωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Λεουτσάκος.

Ο προσκείμενος στην Αριστερή Πλατφόρμα  είπε ακόμα ότι «οι δανειστές έχουν πρήξει το συκώτι στον λαό όχι εμείς. Η κυβέρνηση οφείλει να μην κάνει πίσω να υπερασπιστεί τις κόκκινες γραμμές μας μέχρι τέλους» επέμεινε μέσω του σταθμού μας.

Μιχελογιαννάκης: Grexit σε όσους δεν τήρησαν τη συμφωνία με το λαό

Αιχμές για την κυβέρνηση άφησε και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης που έκανε λόγο για «Grexit σε αυτούς που δεν τήρησαν τη συμφωνία με το λαό».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Μιχελογιαννάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να θέσει σε δημοψήφισμα ένα κείμενο που ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές του και να ζητήσει από τον λαό να το απορρίψει.

«Δεν φεύγω, ούτε δεν παραδίδω έδρα, είναι δυνατόν να φύγω από τις αρχές που παλέψαμε;» διερωτήθηκε ο κ. Μιχελογιαννάκης, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος τηρεί τις αρχές με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση. «Grexit σε αυτούς που δεν τήρησαν τη συμφωνία με το λαό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Να ψηφίσω, τι να ψηφίσω, ένα δεξί κόμμα; Εμείς υπογράψαμε να δώσουμε την έδρα, εφόσον παραβούμε τις αρχές και τις προαγγελίες που κάναμε, είναι δυνατόν να παραδώσω εγώ την έδρα, όταν μου βάλει ΦΠΑ και μου ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία; Αυτοί να παραδώσουν τις έδρες τους. Υπάρχει πρόγραμμα που βγήκαμε. Αλλοιώνουν το πρόγραμμα, αλλοιώνουν την αριστερά», ανέφερε εξάλλου την Παρασκευή στον Alpha, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοί του που έχουν την ίδια γνώμη με τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα