Έτσι έρχεται η Μπάρτσα στο Φάληρο

Το πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του Ολυμπιακού πλησιάζει. Την Τρίτη υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για πρώτη φορά στην ιστορία του την Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς γιορτή, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να «ματώσουν» για ένα ιστορικό θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ξαφνικά ελπίδες διεκδίκησης της τρίτης θέσης, όσο η διαφορά από τη Σπόρτινγκ παραμένει κάτω από τρεις βαθμούς.

Φυσικά, ακόμη και η ισοπαλία από την Μπαρτσελόνα είναι θαύμα, αλλά είναι λάθος να προσεγγίζεις τέτοια παιχνίδια με ηττοπάθεια. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μάλιστα, έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα, καθώς δεν έχει στη διάθεσή του τρεις βασικότατους ποδοσφαιριστές – Ινιέστα και Ντεμπελέ τραυματίες και Πικέ τιμωρημένος – ενώ ο Μασεράνο είναι εμπύρετος.

Να θυμίσουμε πως η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει μέχρι και με αποκλεισμό από την UEFA λόγω των πολιτικών εξελίξεων στη Καταλονία, σενάριο που δεν είναι και το πιο πιθανό, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει σίγουρα στο Europa League.

Η αποστολή του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς της Τρίτης:

Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν, Ορτολά, Σεμέδο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ντένις Σουάρεθ, Σουάρες, Μέσι, Μαστσεράνο, Παουλίνιο, Ντεουλοφέου, Πάκο Αλκάθερ, Ζόρντι Άλμπα, Ντίνιε, Σέρχι Ρομπέρτο, Αντρέ Γκόμες, Ουμτιτί, Βερμάελεν, Αλενιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα