“Έτσι θα μειωθούν οι φόροι”

Στη Νέα Δημοκρατία έχουν σηκώσει τα μανίκια στα νέα γραφεία επί της οδού Πειραιώς στο Μοσχάτο και ετοιμάζουν την οικονομική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Ειδική ομάδα που έχει συσταθεί μελετούν εξονυχιστικά τον προϋπολογισμό, ώστε να βρουν τους κωδικούς δαπανών από τους οποίους μπορεί να εξοικονομήσει λεφτά το κράτος. Το σκεπτικό είναι ότι εάν υπήρχαν περικοπές κάποιων συγκεκριμένων κονδυλίων, θα μειώνονταν αυτομάτως και οι φόροι προς τους πολίτες.
Τα στοιχεία που θα προκύψουν από την έρευνα αυτή θα ανακοινωθούν από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις αρχές του επόμενου μήνα. Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να δείξει ότι υπάρχουν τρόποι ελάφρυνσης των φορολογικών βαρών που έχουν επωμιστεί οι πολίτες, αρκεί να ασκηθεί η κατάλληλη οικονομική πολιτική, την οποία βέβαια, όπως θα τονίσει, ευαγγελίζεται ο ίδιος. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι προ ημερών, μπαίνοντας στα νέα και φθηνότερα σε ενοίκια και συντήρηση γραφεία του κόμματος, δήλωσε ότι «τακτοποιούμε τα του οίκου μας, ώστε να μπορέσουμε μετά να τακτοποιήσουμε τα της χώρας». Αυτό θα επιχειρήσει να αποδείξει και από τη συμπρωτεύουσα.
“Η Ν.Δ. είναι έτοιμη για εκλογές, είναι η μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση και γι΄ αυτό θα κερδίσει τις εκλογές όποτε και να γίνουν”, λένε χαρακτηριστικά τα γαλάζια στελέχη δίνοντας το στίγμα ενός βασικού μηνύματος που θα εκπέμψει στην κοινωνία η συνολική παρουσία του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Παράγοντες της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν εξάλλου ότι το πρόγραμμα της Ν.Δ. σε όλους τους τομείς θα παρουσιάζεται σταδιακά και ο χρόνος που θα επιλέγεται κάθε φορά θα είναι σε συνάρτηση τόσο με την επικαιρότητα, όσο και με τον σχεδιασμό του ίδιου του κόμματος. Ήδη, όπως τονίζουν, έχουν γίνει γνωστές οι 25 πρώτες προτάσεις που παρουσιάστηκαν στο Συνέδριο, οι 29 προτάσεις για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, αλλά και οι πρώτες προτάσεις της Ν.Δ. σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής.
Στη Ζάκυνθο
Στο μεταξύ με αφορμή την εορτή του Αγίου Διονυσίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αύριο Τετάρτη θα επισκεφθεί την Ζάκυνθο. Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με το δήμαρχο του νησιού Παύλο Κολοκοτσά, και θα συμμετάσχει σε σύσκεψη των παραγωγικών φορέων με βασικό θέμα τον τουρισμό.
Στην συνέχεια θα επισκεφθεί τον κόλπο του Λαγανά και θα ξεναγηθεί στην περιοχή ωοτοκίας της χελώνας καρέτα-καρέτα.
Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει τη λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα