Έφτασε η δύσκολη ώρα του πλειστηριασμού

 

Σε οικονομικό αδιέξοδο έχει βρεθεί τα τελευταία τρία χρόνια η Δήμητρα Παπανδρέου, με τα χρέη όμως πλέον να έχουν γίνει δυσβάστακτα για την ίδια. Μη μπορώντας να μείνει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, πλέον δεν διστάζει να «χτυπήσει» μεγάλες πόρτες για να βρει μία εργασία στον ιδιωτικό τομέα, που θα της εξασφαλίσει ένα μηνιαίο εισόδημα.

Η σύνταξη πρωθυπουργού δεν είναι αρκετή, ενώ οι μεζονέτες που διαδέχτηκαν τη βίλα της Αγράμπελης παραμένουν απούλητες, με την ίδια να μην μπορεί να αποπληρώσει τις δόσεις που είχαν μπει στην τράπεζα. Όπως αναφέρει στην «Α» φίλος της χήρας του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ούτε να σώσει τη μία από τις τρεις μεζονέτες που βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 13 Ιουλίου.

Η τιμή εκκίνησης, όπως συζητιέται, αναμένεται να γίνει στις €500.000, και πολλοί θα είναι αυτοί που θα σπεύσουν να τη «χτυπήσουν» για να την κάνουν δική τους. Μπορεί το πρόσφατο συγγραφικό της εγχείρημα «Η οργή του Ανδρέα» να πήγε καλά σε πωλήσεις, δεν ήταν όμως οι αναμενόμενες που θα τη βοηθούσαν να πάρει μία τεράστια οικονομική ανάσα. Άλλωστε, όπως την έχουν ακούσει να εξομολογείται, με αυτό το βιβλίο δεν αποσκοπούσε σε κέρδη, αλλά να μεταφέρει άγνωστες πτυχές του άντρα που λάτρεψε. Αν και είναι «πνιγμένη» από τα χρέη και κινδυνεύει να χάσει τις μεζονέτες, η Δ. Παπανδρέου δεν το βάζει κάτω, δηλώνοντας διατεθειμένη να παλέψει και να σταθεί στα πόδια της, όπως ισχυρίζεται στην «Α» συνεργάτης της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα