«Έφυγε» από τη ζωή ο μετρ των πιο πετυχημένων σήριαλ

 

Μια σημαντική απώλεια μετράει από το πρωί της Πέμπτης ο χώρος της τέχνης. Από τη ζωή «έφυγε» ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες σεναριογράφους που έχει γράψει τα πιο δημοφιλή σήριαλ, όπως οι «Παντρεμένοι έχουν ψυχή», «Τζιβαέρι», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ», «Παλίρροια», «Εραστής Δυτικών Προαστίων» και δεκάδες άλλα. Ο Λευτέρης Καπώνης δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στα 70 του χρόνια.

Μιλώντας πριν από ενάμιση χρόνο στην εφημερίδα Freddo για τη μάχη του με την επάρατη νόσο, είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά:

«Πήγα για ρευματοειδή αρθρίτιδα στα δάχτυλα και μου έκαναν ένα σωρό εξετάσεις για άλλα πράγματα. Ο γιατρός μου έδινε ένα 5% να έχω κάτι σοβαρό και τελικά είχα αυτό. Ήμουν στα Εφημερεύοντα και ο γιατρός ήταν μικρός και ό,τι είχε διαβάσει το εφάρμοζε. Μου είπε μια γιατρίνα πως είμαι πολύ τυχερός που έπεσα πάνω σε αυτόν που τα τσεκάριζε όλα. Όπως, επίσης, ήμουν τυχερός, γιατί με προειδοποίησε μια αρθρίτιδα. Τελικά το πρόβλημα το είχα στον πνεύμονα. (…) Ο γιατρός μού είπε πως αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα με τη χημειοθεραπεία. Με χτύπησε στην πλάτη και μου είπε πως είμαι ασφαλής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα