«Έφυγε» η Άννα Συνοδινού

Στη Γειτονιά των Αγγέλων βρίσκεται από σήμερα το πρωί η σπουδαία τραγωδός Άννα Συνοδινού, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 88 ετών.

annasinodinouΣύσσωμος ο πολιτικός κόσμος δήλωσε τη θλίψη του για τη μεγάλη αυτή απώλεια, ενώ από το υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώθηκε πως η κηδεία της, από το Α΄ Νεκροταφείο τη Δευτέρα, θα γίνει δημοσία δαπάνη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους οικείους της και τους εξέφρασε τα βαθειά του συλλυπητήρια για την απώλεια της.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη, τονίζοντας: «Η Άννα Συνοδινού τίμησε το ελληνικό θέατρο με κορυφαίες ερμηνείες και συνέπεια ποιώντας ήθος τόσο στην τέχνη της όσο και στην πολιτική. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της και στους ανθρώπους του ελληνικού θεάτρου».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης εξέφρασε επίσης τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της Άννας Συνοδινού: «Της Ελληνίδας που τίμησε τον Πολιτισμό, αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία, υπηρέτησε την Παράταξή μας και πρόσφερε πολλά στην Ελληνική κοινωνία. Μία Ελληνίδα που δίδαξε με το ήθος και το έργο της. Που τιμήθηκε από την Πολιτεία και τίμησε την Πατρίδα μας, με την εξαίρετη προσφορά της. Οι Έλληνες την ευγνωμονούμε για όσα πρόσφερε και θα τιμούμε για πάντα τη μνήμη της».
Επίσης τα θερμά τους συλλυπητήρια εξέφρασαν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, οι ΑΝ.ΕΛ., η ΛΑ.Ε., η ΕΣΗΕΑ και άλλοι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα