«Έφυγε» με συντροφιά την αγαπημένη της κιθάρα

Πέρασε πλέον στην αιωνιότητα. Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης συγγενείς και φίλοι στην τραγουδίστρια Αρλέτα που πέθανε σε ηλικία 72 ετών την περασμένη Τρίτη στην εντατική του νοσοκομείου Αγία Ολγα που νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο παράλληλα με έμφραγμα.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ νεκροταφείο και στο ύστατο χαίρε έδωσε το παρών πλήθος κόσμου όπου έσπευσε από νωρίς με ένα λουλούδι στο χέρι για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη τραγουδοποιό.

Συγκινητικές ήταν οι εικόνες με την κιθάρα πάνω στο φέρετρο, το μουσικό όργανο που την χαρακτήριζε και συνόδευε τη μελωδική φωνή της.

«Ακόμα κι αν φύγεις για τον γύρο του κόσμου, θα ΄σαι πάντα δικός μου, θα’ μαστε πάντα μαζί. Και δεν θα μου λείπεις, γιατί θα’ ναι η φωνή μου, το τραγούδι της ερήμου που θα σ’ ακολουθεί» τραγούδησαν οι φίλοι και οι συγγενείς,

Πάρα πολλά ήταν τα στεφάνια που έστειλαν προσωπικότητες όλων των χώρων αλλά και οργανισμοί για την αγαπημένη τραγουδίστρια. Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η ΕΡΤ, η Χαρούλα Αλεξίου ο Μάνος Ελευθερίου, η Σάννυ Μπαλτζή, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Καράλης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Συγκινεί το αντίο του άγνωστου «γιου» της

Ο άγνωστος γιος της Αρλέτας αποχαιρέτησε την αγαπημένη τραγουδοποιό με ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη αλλά και με λόγια ανείπωτα πόνου και θλίψης.

Ο Γιώργης Χριστοδούλου υπήρξε για εκείνη το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ και η σχέση τους ήταν δυνατή. Ο νεαρός καλλιτέχνης έγραψε στο facebook:

«Το πάλεψες σχεδόν οκτώ μήνες κι είπαμε θα νικήσουμε κι αυτή τη φορά. Η αγάπη δε χάνεται. Κάπου αλλού πάει, μεταμορφώνεται, αλλά δεν χάνεται. Αυτό και το ότι “η οικογένειά μας δεν είναι πάντα αυτή που γράφουν τα χαρτιά μας” μου το έμαθες εσύ, που ήσουν νονά μου στο τραγούδι και μητέρα μου στη ζωή. Θα βρεθούμε πάλι, θα βρισκόμαστε κάθε μέρα, κάθε λεπτό, όπως είχαμε συμφωνήσει. Ο γιος σου.».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα