Έχασε έδαφος ο ΟΦΗ, 1-1 με τον Αστέρα Βάρης

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΟΦΗ που αν θέλει από φέτος να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, θα πρέπει γρήγορα να μαζέψει τους χαμένους βαθμούς για να πλησιάσει την κορυφή. Αυτή τη φορά παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στον Αστέρα Βάρης με 1-1 κι αυτή είναι η πρώτη απώλεια βαθμών στο γήπεδό του.

Στο ματς κόντρα στον Αστέρα έγινε ακριβώς ότι χρειαζόταν για να νικήσει ο ΟΦΗ, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τίποτα απ’  ότι του συνέβη. Ούτε το γρήγορο γκολ στο 7’ (αυτογκόλ Μητσόπουλου), ούτε την αποβολή του Βασιλείου στο 63’, ούτε το ότι κέρδισε πέναλτι ένα λεπτό μετά την ισοφάριση του Ιβάνοφ στο 83’ (το εκτέλεσε ο Φραγκουλάκης και το απέκρουσε ο Μαρινάκης). Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είχε και δοκάρι ο ΟΦΗ στις καθυστερήσεις με τον Τζέκο για να γίνει ακόμη πιο πικρή η γκέλα.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Βιγιαφάνε, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Πατινιώτης (66′ Κοιλιάρας), Σαχινίδης, Φαμπίνιο (73′ Τζέκος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Φύτρος, Κάραμπας, Χόρτσας, Βασιλείου, Αγκόλι, Μητσόπουλος, Παπασάββας, Κουιρουκίδης, Ντάγκρας, Καναβέτας (67′ Ιβάνοφ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα