«Έχασε» λόγω κρίσης τη βίλα της στη Μύκονο Ελληνίδα ηθοποιός

Προσπάθησε με νύχια και με δόντια να γλιτώσει το πολυτελές της σπίτι σε ξενοδοχειακή μονάδα της Μυκόνου, αλλά δεν κατάφερε, αφού η κρίση τη «λύγισε» όπως εκατομμύρια Έλληνες.

«Τα τελευταία χρόνια έχω καταστραφεί οικονομικά. Πούλησα όλα μου τα ακίνητα και έχω κρατήσει μόνο το σπίτι που μένουμε τώρα με την Φαίδρα, και αυτό με τα χίλια ζόρια. Δεν φταίει κανείς, αλλά εγώ που ζούσα στον κόσμο της Nutella και πίστευα ότι τα χρήματα θα έρχονται από τον ουρανό. Λοιπόν σταμάτησε να βρέχει ευρώ και καταστράφηκα. Έκανα πολλές εκπτώσεις στην δουλειά μου, μόνο και μόνο για να βγει το μεροκάματο», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της πριν από καιρό η Βάνα Μπάρμπα.

Αν και χρειάστηκε να πουλήσει δύο σπίτια, σύμφωνα με το «ΧΑΙ» αυτή που της στοίχισε περισσότερο ήταν η απώλεια του οικήματος της Μυκόνου που με κόπο είχε αγοράσει.

«Θα ήθελα να ζήσω τα ίδια πράγματα, αλλά να τα διαχειριζόμουν με την ωριμότητα που έχω σήμερα. Δεν θα πουλούσα, για παράδειγμα, αυτό το υπέροχο σπίτι που διέθετα στο Santa Marina και ας ήταν 800.000 δραχμές τα κοινόχρηστα του εξαμήνου! Θα έκανα, απλώς, ένα διαφορετικό οικονομικό κοντρόλ. Πηγαίνω πλέον εκεί και ακόμη με πονάει… Δεν είναι εύκολο να φύγουν οι μνήμες. Εκεί βρίσκεται ένα κομμάτι της ζωής μου. Ήταν ένα σπίτι ανοιχτό σε όλους, γιατί μου αρέσει αυτά που έχω να τα μοιράζομαι με αυτούς που νοιάζομαι και αγαπώ. Την τελευταία φορά που έκανα πάρτι εκεί ήταν όταν η Φαίδρα-Θεοδώρα έγινε 40 ημερών! », εξομολογήθηκε πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα