Έχασε στην Κύπρο (1-0) αλλά άρεσε ο Πανιώνιος

Μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό στο οποίο συνδύασε την πολύ θετική του παρουσία με το αποτέλεσμα, ο Πανιώνιος ηττήθηκε μεν από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με 1-0, ωστόσο άφησε υποσχέσεις ενόψει των αγώνων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League με την Γκόριτσα.

Οι Κύπριοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι άρχισαν πολύ καλύτερα το ματς και μόλις στο 10’ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, που είχε την καλύτερη θέση απ’ όλους σε εκτέλεση κόρνερ. Από το 30’ και μετά, τα πόδια των παικτών του Μιχάλη Γρηγορίου άρχισαν να λύνονται και μάλιστα σε αυτό το λεπτό, ο Γεσίλ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ενώ στην τελευταία φάση του α’ μέρους, ο Οικονόμου εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο β’ μέρος ο Πανιώνιος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων θέλοντας να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Γεσίλ στο 55’ να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή πάσα του Παπαγεωργίου. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασαν οι Νεοσμυρνιώτες στο 89’, όταν ο Βουκελάτος κέρδισε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ και έκανε το πλασέ, αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ (80’ Χριστοφόρου), Μερκής, Αρτυματάς, Λάγο, Βάντερ (71’ Εμπεσίλιο), Μοράις (71? Φαρίας), Βινίσιους, Ορ, Μπερτόλιο, Ντε Καμάργκο (71’ Ποτέ).

Πανιώνιος: Κόντικ (66′ Μπαντής), Τασούλης (66′ Σαραμαντάς), Μπανανά (66′ Σταυρόπουλος), Οικονόμου (66′ Πατσατζόγλου), Κόρμπος (66′ Μαϊσουράντζε), Λάμπρου (66′ Βουκελάτος), Γεσίλ (66′ Ντουρμισάι), Μασούρας (66′ Γλυνός), Παπαγεωργίου, Ταποκό (66′ Πινιώτης), Σαββίδης (66′ Οικονομίδης).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα