Έχασε το μωράκι της η Όλγα Κιουρτσάκη

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Πραγματικά είναι μία στενάχωρη είδηση. Και ενώ η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός τη Φώτης Λόσης πετούσαν στα σύννεφα λίγο πριν από τον γάμο τους όταν έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς, δυστυχώς η χαρά τους δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου παρουσίασε μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, που σύμφωνα με τον γιατρό της ήταν παλίνδρομη κύηση, με αποτέλεσμα να της κάνουν απόξεση. Φανερά συγκινημένη αλλά με απίστευτη δύναμη ψυχής η Όλγα Κιουρτσάκη δημοσιοποίησε στο Facebook τα όσα πέρασε.

«Δεν μπορώ άλλο να κρύβομαι .. ναι τώρα που πέρασε όλη η φούρια με τον γάμο .. θα το πω για να σταματήσετε να μου εύχεστε .. για να το ξεπεράσω κι εγώ .. ΛΟΙΠΟΝ .. 6 μέρες πριν τον γάμο αναγκάστηκα να κάνω απόξεση .. ο γιατρός είπε ότι ήταν παλίνδρομη κύηση .. αλλά νέοι είμαστε και ίσως ήταν για καλύτερα και να ξαναπροσπαθήσουμε και να έχουμε σύντομα στην αγκαλιά μας είναι υγιέστατο μωράκι .. είναι πολύ συχνό αυτό σε πολλές γυναίκες .. δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία .. προτιμήσαμε να μην το πούμε λίγο πριν τον γάμο για να μην επισκιάσει την χαρά μας!! Αυτό ας το αφήσουμε έτσι ασχολίαστο .. μόνο ευτυχία και αγάπη παιδιά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα