“Έχουν σχέδιο για να ρίξουν την κυβέρνηση”

Σχέδια ανατροπής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ βλέπει ο Στάθης Λεουτσάκος, ο οποιος παραχώρησε συνέντευξη στον Real fm.

Ερωτηθείς αν το δημοψήφισμα είναι τρόπος «απόδρασης» ενός πρωθυπουργού από τις ευθύνες και να φύγει από το τιμόνι της χώρας και να καταγγείλει μετά ότι τον «έριξαν», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Συνήθως οι πρωθυπουργοί κάθονται “βιδωμένοι” στις καρέκλες και οι υπουργοί και οι βουλευτές και υπηρετούν πρώτα τη θέση τους και μετά την ευθύνη που έχουν.

Από ό,τι γνωρίζω τον Αλέξη Τσίπρα, τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά πολλά χρόνια δεν έχει ταυτίσει τον εαυτό του με την θέση. Αυτό είναι καλό για μένα, γιατί χρησιμοποιεί τη θέση για να υπηρετήσει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Ότι υπάρχουν σχέδια ανατροπής αυτής της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού, υπάρχουν. Φαίνονται και από έξω και από μέσα.

Άκουσα χθες τον κ. Καμίνη -το λέω ονομαστικά, παίρνοντας την ευθύνη- να λέει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και μια άλλη κυβέρνηση την επόμενη μέρα να διαχειριστεί το ζήτημα.

Δηλαδή, ανεξάρτητα από το τι έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός, όχι μόνο στο δημοψήφισμα αλλά και τις εκλογές να πάμε σε μία κυβέρνηση που θα είναι αρεστή στους δανειστές.

Αυτό είναι το “ναι” που εκφράζει ο κ. Καμίνης και ηγείται και το λέει ευθέως με δημόσιο τρόπο -καλά κάνει αφού το πιστεύει, εγώ θεωρώ ότι οι απόψεις πρέπει να ακούγονται όλες- αλλά και να κρίνεται ότι συμφωνεί με μια εκτροπή του πολιτικού συστήματος της χώρας. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι εκτροπή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα