«Ήπιαν αμίλητο νερό;»

Την εκκωφαντική… σιωπή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην υπόθεση των εμπρησμών και των τιμολογίων που κατασχέθηκαν από τον ανακριτή σχολίασε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ Βίκτωρας Μητρόπουλος, που φιλοξενήθηκε την Τρίτη (30/5) σε ραδιοφωνική εκπομπή του SPORT-FM, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν θεωρεί πως ο «δικέφαλος του βορρά» εμπλέκεται σχετικά.

«Υπάρχει ένα πρόσωπο που είναι εμπλεκόμενο στην ιστορία, ο κύριος Μηλιωρίδης, απ’ ό,τι φαίνεται από τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Από εκεί και πέρα, όπως το βλέπω εγώ δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή του ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ από πουθενά. Ένα μέλος του φαίνεται να έδειξε μια παραβατική συμπεριφορά. Αν μια ομάδα που έχει 30-40 υπαλλήλους και κάθε ένας κάνει κάτι για να πουλήσει μούρη ή οτιδήποτε άλλο, δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει εμπλοκή ο ΠΑΟΚ.

»Είδα μέσα σε αυτή την ιστορία ότι μιλάει στον Εριτζιάν. Ο ένας μιλάει στον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης που ήταν στη φυλακή και σχηματίζεται η εντύπωση ότι ήταν πολύ δυνατός ή έχει διατάξει αυτός ή ήταν συνεργός στους εμπρησμούς. Από εκεί και πέρα, βλέπω μια αφωνία από πλευράς του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ όφειλε επικοινωνιακά να βγει να πει ότι δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός, να τιμωρηθεί το στέλεχος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τους εμπρησμούς. Ενώ η επικοινωνία του ΠΑΟΚ είναι λαλίστατη σε άλλες υποθέσεις, τώρα κράτησε σιγή ιχθύος. Δεν γίνεται με άλλες παιδιάστικες συμπεριφορές και αηδίες του Γιώργου Σαββίδη να σχολιάζει, αλλά τώρα που βρέθηκε ένα τιμολόγιο να μη λέει κάτι.

»Σε άλλο σημείο στις συζητήσεις λέει ότι θα προσληφθούν από τον ΠΑΟΚ για μεροκάματο. Κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ παίζει αγώνα, 40-50 άτομα προσλαμβάνονται από τον ΠΑΟΚ για να παίρνουν μεροκάματο. Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα μελετούσε από αυτούς που θα έπαιρνε εάν θα είχε κάποιος παραβατική συμπεριφορά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγει να πει με αφορμή όλο αυτό πως δεν έχει καμία σχέση, το τιμολόγιο το έφερε ο Μηλιωρίδης και εμείς δεν το πληρώσαμε. Έμαθα, επίσης, ότι ο κύριος Σαββίδης επέστρεψε και μετείχε σε ένα διοικητικό συμβούλιο. Αφού σε πολλά παίρνει θέση, πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν έχει συμμετοχή ο κύριος Μηλιωρίδης και να το κατακεραυνώσει. Δεν πίνεις σε τέτοιες περιπτώσεις το αμίλητο νερό γιατί επικοινωνιακά θα βγεις λάθος», δήλωσε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι να πω, μπορεί να μην πληρώθηκαν. Αν αυτός ο τύπος έκανε τόσο μεγάλες δουλειές όπως ακούστηκαν από τα cd, τότε δεν νομίζω ότι το πρόβλημά του θα ήταν να πάρει 500-1.000 ευρώ. Είναι φανερό ότι είναι στελέχη κατώτατης βαθμίδας και κάνουν αυτές τις δουλειές».

Ο εκδότης της εφημερίδας «Η Άποψη» μίλησε επίσης και για το πρόσφατο δημοσίευμα που αναφερόταν στην εξαφάνιση ενός παράγοντα μετά από απειλές Τσετσένων. «Είναι ένα αληθινό ρεπορτάζ, αλλά δεν μπορώ να εμφανίσω τα ονόματα γιατί χρειάζομαι το αποδεικτικό στοιχείο. Έγκειται σε κάθε αναγνώστη εάν πιστεύει ότι εγώ και η εφημερίδα μου είμαστε φερέγγυα άτομα ή γράφουμε παραμύθια. Είναι ένα πραγματικό γεγονός», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα