“Ήρθε η ώρα να ενωθούμε οι Έλληνες και να προχωρήσουμε στο αύριο”

Στην τηλεόραση του Mega μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Πάνος Καμμένος που κάλεσε σε συστράτευση όλων των δυνάμεων, για να αρχίσει να προχωράει η χώρα.

«Ήρθε η ώρα να ενωθούμε οι Έλληνες και να προχωρήσουμε στο αύριο», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε μεταξύ άλλων.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό, ανέφερε ότι «η πυρκαγιά των μνημονίων έχει κάψει το σύνολο της χώρας». Σημείωσε ωστόσο ότι η κυβέρνηση δοκίμασε τα πάντα προκειμένου να καταλήξει σε μια συμφωνία. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις υποθέσεις που διαχειρίστηκε στο υπ. Άμυνας και έστειλε, όπως ανέφερε στη δικαιοσύνη.

Μιλώντας για τον πρωθυπουργό, χαρακτήρισε την συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα «εντιμότητα».

Αναφερόμενος στο θέμα των μεταναστών, σημείωσε ότι η καταγραφή τους θα μπορούσε να γίνει σε μη κατοικημένα νησιά.

“Αν ο Χαϊκάλης έχει off shore εταιρεία να τον ελέγξει η Επιτροπή Πόθεν Εσχες”

Ερωτώμενος για την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, σημείωσε: «Αν ο Χαϊκάλης έχει εταιρεία off shore να το ελέγξει η Επιτροπή Πόθεν Έσχες».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχολιάζοντας την υπόθεση των Capital controls, ανέφερε αφήνοντας υπονοούμενα για πολιτικά πρόσωπα από την αντιπολίτευση, ότι λυπάται, καθώς υπήρχαν Έλληνες οι οποίοι καλούσαν την Ευρώπη να επιβάλει Capital controls.

Εξαπέλυσε επίθεση στην Νέα Δημοκρατία και την τακτική που ακολουθεί αναφέροντας ότι έχει μετατραπεί σε υποκατάστημα του ΛΑ.ΟΣ.

Τέλος αναφέρθηκε στον προπηλακισμό που δέχτηκε κατά την επίσκεψή του στην Κω, υποστηρίζοντας ότι ο άνθρωπος που του επιτέθηκε με αυγά ήταν στο παρελθόν οδηγός βουλευτή της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα