Ήττα του ΠΑΟ, κούπα ο Ολυμπιακός!

Ο Παναθηναϊκός έχασε στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με 2-1 και πλέον ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται καν να… παίξει τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς είναι ήδη πρωταθλητής Ελλάδας για 42η φορά στην ιστορία του.

Οι «πράσινοι» έφυγαν από τη Θράκη με πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Κύζα από τη Δράμα (τα έχουν ήδη εκφράσει μέσω twitter με τον Γιάννη Αλαφούζο) και κυρίως για την αυστηρή κόκκινη στον Μπούρμπο με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Τα γκολ σημειώθηκαν από τους Ίγκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (ολέθριο λάθος του Στιλ), Σίντενφελντ στο 55’ και Τζανή στις καθυστερήσεις.

Αυτό το αποτέλεσμα χαρίζει τον τίτλο στον Ολυμπιακό, εκτός κι αν του… αφαιρεθούν βαθμοί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του, ενώ ο ΠΑΟ μένει ελαφρώς πίσω στη μάχη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Ρομέου, Κάσες, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ίγκορ, Ντιγκινί, Μελίσσης, Ηλιάδης (70’ Τζάνης), Ποτουρίδης (78’ Ροτζέριο)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κλωναρίδης (64’ Πέτριτς), Μπεργκ (64’ Πράνιτς), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (82’ Κουτρουμπής), Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούι, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα