Ίβιτς: «Θα είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς»

Έναν ΠΑΟΚ με ακόμη καλύτερο πρόσωπο περιμένει ο προπονητής του, Βλάνταν Ίβιτς, το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα. Αφού εξήγησε πως το γρήγορο sold out δίνει περισσότερη δύναμη στην ομάδα, είπε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον Άγιαξ:

« Είναι καλό το ότι δεν έχουμε τραυματίες. Μόνο ο Βαρέλα δεν είναι ακόμα στο 100%. Όλοι οι άλλοι είναι καλά. Ο Κάνιας είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά έχει βελτιωθεί την τελευταία εβδομάδα. Είναι μέσα στη 18αδα και μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Δεν σκέφτομαι το 0-0 του πρώτου ματς. Είναι ένα άλλο παιχνίδι αυτό. Το πρώτο παιχνίδι τελείωσε. Κάναμε την τακτική μας, το πώς θα παίξουμε θα το δείτε. Έχουμε μπροστά μας ένα δυνατό παιχνίδι με μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κατοχής και εμείς προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι.

Περιμένω σίγουρα καλύτερο ΠΑΟΚ! Έχουμε μία εβδομάδα παραπάνω. Στην ενδεκάδα μας είχαμε τέσσερις παίκτες καινούργιους βασικούς, αύριο μπορεί να είναι και παραπάνω. Σε μία καινούργια ομάδα χρειάζεται χρόνος να δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους. Όσο προχωράει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι»

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θέλησε να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι τον ίδιο μετά το τέλος του αγώνα στο Άμστερνταμ και συνέχισε μιλώντας συνολικά για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ: «Η προσπάθεια ξεκίνησε την περσινή σεζόν. Την τελειώσαμε με επιτυχία. Συνεχίζουμε και φέτος. Ό,τι και να γίνει στο ματς έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κριθεί από ένα ματς. Το ποδόσφαιρο έχει συνέχεια και μας γεμίζει όλους που ασχολούμαστε με αυτό. Εμείς είμαστε θετικοί συγκεντρωμένοι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για όλους μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα