Αγγλική «ψαριά» στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Η Premier League… οργανώνει «μεταγραφική επέλαση» στην Primera Division! Νέο κύμα πολυδάπανων κινήσεων αναμένεται να υπάρξει τον Ιανουάριο, με τους Άγγλους να… εκδικούνται για την «αρπαγή» του Λουίς Σουάρες και άλλων σημαντικών παικτών το καλοκαίρι!

Στην ποδοσφαιρική πιάτσα κυκλοφορούν σενάρια πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων. Η Αγγλία φαίνεται πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και σε αυτήν την περίοδο, καθώς οι ομάδες της Premier League διαθέτουν ρευστότητα και τη διάθεση να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, διεκδικώντας μεγάλες διακρίσεις και τίτλους. Στην παρούσα φάση, έξι είναι οι μεγάλες μεταγραφές που «κυοφορούνται» στο παρασκήνιο, με διαδρομή από την Ισπανία στην Αγγλία. Ας δούμε τις περιπτώσεις μία – μία:

1)Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης)
Ο διεθνής Ισπανός είναι μόλις 22 ετών και παρόλα αυτά, χαρακτηρίζεται για την ωριμότητα και το πλήρες παιχνίδι του. Ο διεθνής παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ, η οποία είναι πολύ πιθανό να καλύψει τη ρήτρα εξαγοράς του και να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη.

2)Πάκο Αλκασέρ (Βαλένθια)
Η «νυχτερίδα» είναι 21 ετών και έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον τριών αγγλικών συλλόγων και συγκεκριμένα των Άρσεναλ, Τσέλσι και Τότεναμ! Ο Πάκο Αλκασέρ έχει ξεκινήσει και τη φετινή σεζόν εντυπωσιακά, καθώς έχει σημειώσει τέσσερα γκολ και έχει δώσει τρεις ασίστ, στους πρώτους έξι αγώνες της ομάδας του.

3)Ίσκο (Ρεάλ Μαδρίτης)
Για τον μέσο της Ρεάλ κυκλοφορούσαν έντονα σενάρια και το καλοκαίρι, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε. Όπως φαίνεται, Λίβερπουλ και Άρσεναλ επανέρχονται δυναμικά, πολύ δε περισσότερο από την στιγμή που ψιθυρίζονται διάφορα στην πιάτσα περί μεγάλου οικονομικού ανοίγματος της «βασίλισσας».

4)Μιράντα (Ατλέτικο Μαδρίτης)
Ο Βραζιλιάνος στόπερ αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στον κόσμο, γεγονός που εκτιμάται αναλόγως από τον Λουίς Φαν Γκάαλ. Ο Ολλανδός τεχνικός αναζητεί μία ποιοτική λύση για την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φαίνεται πως ο Μιράντα αποτελεί το βασικό του στόχο.

5)Πέδρο (Μπαρτσελόνα)
Ο Ισπανός πόδοσφαιριστής θεωρείται «ξένο σώμα» ήδη από τους «μπλαουγκράνα». Ο ίδιος έχει αναγγείλει την αποχώρησή του και όπως φαίνεται, Λίβερπουλ και Άρσεναλ εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

6)Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης)
Ο Γάλλος επιθετικός της «βασίλισσας» είναι ένας από τους δύο επιθετικούς που έχει βάλει στο στόχαστρό της η Λίβερπουλ, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λουίς Σουάρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα