Αγγλικός «εμφύλιος» για τον Αλέξις Σάντσες!

Πόλεμο… φατριών της μεσαιωνικής Αγγλίας θυμίζει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γύρω από την ενδεχόμενη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες, καθώς τέσσερις μεγάλες ομάδες της Premier League δίνουν τη μάχη τους για τον Χιλιανό επιθετικό της Μπαρτσελόνα!

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του διεθνούς επιθετικού έχουν προκαλέσει… συνωστισμό έξω από την πόρτα του ατζέντη του, ο οποίος δεν… προλαβαίνει να μετράει προτάσεις! Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα είναι εκείνη που κατέχει το δικαίωμα του τελευταίου λόγου, καθώς ο Χιλιανός έχει συμβόλαιο μαζί της. Για να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη, λοιπόν, οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα πρέπει να απευθυνθούν στη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, η Σίτι ζήτησε από τους «μπλαουγκράνα» να έχει τον πρώτο λόγο σε αυτόν τον ιδιότυπο εμφύλιο για τον Χιλιανό επιθετικό. Οι «γαλάζιοι» όμως, αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό θέμα με τους περιορισμούς που έχουν στις μεταγραφές τους, μετά την επιβολή της τιμωρίας από την επιτροπή Financial Fair Play της UEFA. Η αγγλική ομάδα δεν μπορεί να επενδύσει περισσότερα από 61 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήδη έχει ξοδέψει τα 15, για την αγορά του Φερνάντο από την Πόρτο.

Ο τεχνικός της Σίτι, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι, ευελπιστεί πως με την παραχώρηση κάποιων παικτών, μεταξύ των οποίων και του Γιάγια Τουρέ, θα αυξήσει το μπάτζετ μεταγραφών και θα καταφέρει να υλοποιήσει τα σχέδιά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα