“Αγνωστη λέξη το φιλότιμο για τον Τσίπρα”

Για τις ευθύνες που έριξε ο Αλέξης Τσίπρας στα ΜΜΕ για το οικολογικό “έγκλημα” στο Σαρωνικό “βγάζοντας” λάδι” τη κυβέρνησή του,  αναφέρθηκε ο Βασίλης Κικίλιας.

Στο λεξιλόγιο του κ. Τσίπρα η λέξη φιλότιμο και παραίτηση δεν υπάρχει. Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν στον Σαρωνικό, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Ακούσαμε όλοι οι Ελληνες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, στην αρχή. Και μετά ακούσαμε ότι μπορούμε να κολυμπήσουμε άφοβα. Και μετά, στη συνέχεια, ότι σε 20 ημέρες οι θάλασσες και οι ακτές μας θα είναι ακόμη πιο καθαρές, από ότι πριν το πρόβλημα.

Και σήμερα ο κ. Τσίπρας, με περίσσιο θράσος, βγήκε και μας είπε ότι λίγο – πολύ φταίνε τα media για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Και επειδή υπάρχει μία λέξη εντυπωμένη στο ελληνικό λεξιλόγιο, που δεν υπάρχει στις άλλες γλώσσες, η λέξη φιλότιμο θέλω να σας πω ότι, πλέον, είμαστε σίγουροι ότι στο λεξιλόγιο του κ. Τσίπρα το φιλότιμο δεν υπάρχει.

Κάνει πως δεν καταλαβαίνει, και εκείνος και η κυβέρνησή του την τεράστια καταστροφή, περιβαλλοντική καταστροφή, οικολογική καταστροφή, στην οικονομία της περιφέρειας και της χώρας, το πλήγμα στον τουρισμό», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας «Φιλότιμο δεν υπάρχει, παραίτηση δεν υπάρχει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα