ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ στην παρέα των «Διασήμων» στο Survival Secret

Όχι απλά οι δύο συμπαίκτες έχουν έρθει κοντά ο ένας στον άλλον, έχουν περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό της συνουσίας. Νέος ωραίος εκείνος, μία κούκλα με τέλειες αναλογίες εκείνη, δεν κατάφεραν να μην υποκύψουν στο πάθος τους.

Κάτι η ερωτική μοναξιά, κάτι η απομόνωση, κάτι η αποχή από την καθημερινή σεξουαλική ζωή με τους συντρόφους τους, δεν άργησαν να πέσουν με τα μούρα ο ένας πάνω στον άλλον. Πλέον όλοι γνωρίζουν για τις ερωτικές επαφές των παικτών της ομάδας των «Διασήμων» αλλά τα ονόματά τους δεν πρέπει να βγούνε στα φώτα της δημοσιότητας για πολλούς και διάφορους λόγους που θα ξεσπούσαν σκάνδαλο. Αν η παραγωγή είχε το ελεύθερο από τους εραστές στο να προβάλλει κάποια «καυτά» πλάνα» τότε σίγουρα η τηλεθέαση θα «χτυπούσε» κόκκινο.

Κατά τα λεγόμενα των όσων έχουν ταξιδέψει από την Κουρούτα, το ζευγάρι που γεννήθηκε μέσα στο Survival Secret, υποστηρίζει ότι η σχέση τους είναι καθαρά σεξουαλική και για τη συγκεκριμένη περίοδο, ενώ δεν έχει πιθανότητες στο να συνεχιστεί και έξω από το παιχνίδι, αφού σύμφωνα με όσα φημολογούνται, είναι και οι δυο τους σε σοβαρή σχέση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα