Αγχώνει την ΑΕΚ ο Λουτσέσκου!

 

Κάποια στιγμή το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου ακουγόταν ως λύση για τον πάγκο της ΑΕΚ. Σήμερα, ο Ρουμάνος προπονητής κρατάει την Ξάνθη ψηλά στη βαθμολογία και αγχώνει την Ένωση που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω και πρέπει να είναι αλάνθαστη ως το φινάλε για να βγει στην Ευρώπη.

Οι Ακρίτες δεν αστειεύτηκαν ούτε λεπτό στο ματς με τον Παναιτωλικό για την 27η αγωνιστική της Super League, προηγήθηκαν στο πρώτο τρίλεπτο και τελικά επικράτησαν με 3-0, αποτέλεσμα που αποτυπώνει την εικόνα του ματς. Ο Χαμζά Γιουνές μετά την ειρωνική ανακοίνωση της διοίκησης εναντίον του, έκανε ένα θαυμάσιο ημίχρονο ως απάντηση, σκοράροντας δύο γκολ, στο 3’ και στο 38’ με ωραία εκτέλεση πέναλτι, ενώ είχε και δοκάρι στο 45’. Στη φάση του 3-0 – στο 59’ – επίσης μετέχει, σουτάροντας μετά από θαυμάσια αντεπίθεση, με τον Κυριακίδη να διώχνει και τον Βασιλακάκη να σκοράρει στο ριμπάουντ.

Να σημειώσουμε ότι το ματς παραλίγο να γίνει δραματικό στο 58’, ένα λεπτό πριν από το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, όταν ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι μετά από κόρνερ του Λόπες και έχασε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας (62’ Καμαρά), Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης (84’ Μεχία), Γουάλας, Φλίσκας, Λάζιτς, Πιτσέλι (71’ Τριάδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσας, Ρόσα (46’ Κλέσιο), Παπάζογλου, Μάκος (64’ Μπράβο), Μαρκόβσκι, Ρέι, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης (64’Ρότσα), Λόπες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα