Αδειάζει την ΕΠΟ και η NOVA!

Σε δεινή θέση βρίσκεται η διοίκηση της ΕΠΟ, καθώς όλα δείχνουν πως είναι ανίκανη να χειριστεί και να ολοκληρώσει το θεσμό της, το Κύπελλο Ελλάδας. Η NOVA εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως δεν θα δεχθεί περαιτέρω παράταση της ημερομηνίας έναρξης ή ολοκλήρωσης του θεσμού των Play Off, απειλώντας εμμέσως πλην σαφώς πως θα προβεί σε κυρώσεις που φυσικά θα πλήξει οικονομικά όλες τις ομάδες της Λίγκας!
Προφανώς, λοιπόν, ο τελικός δεν μπορεί να διεξαχθεί 15 του μήνα, άρα πάει προς οριστική ματαίωση, που σημαίνει ότι πλέον ΑΕΚ και ΟΣΦΠ μπορούν να κινηθούν – θεωρητικά – μέχρι και νομικά εναντίον της Ομοσπονδίας που τους στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσουν έναν τίτλο που μπορεί να αυξήσει την υπεραξία του ρόστερ κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Διαφορετικά, ο τελικός θα γίνει μετά τις 29 Μαΐου, ωστόσο αυτή η ημερομηνία δεν βολεύει καθόλου τον Ολυμπιακό που είχε ήδη προγραμματίσει διακοπές! Η ανακοίνωση της ΝOVA που «τινάσσει» στον αέρα τον τελικό της 15ης του Μάη αναφέρει:
«Κάντζα, 8 Μάιου 2016
Προς:
1. Τις ΠΑΕ-μέλη της SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
2. κ. Γεώργιο Μποροβήλο – Πρόεδρο Δ.Σ. SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
3. κ. Μιχάλη Αναγνώστου – Γενικό Διευθυντή SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ [SL
Αξιότιμοι Κύριοι,
Αναφορικά με το πρόγραμμα της διαδικασίας των Play-off του πρωταθλήματος της SL, επισημαίνουμε τα ακόλουθα:
1. Όπως γνωρίζετε, το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων των Play-off έχει ήδη εγκριθεί ομόφωνα από το Δ.Σ. της SL, με την από 5/5/2016 σχετική απόφασή σας και έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα σας [http://www.superleaguegreece.net/el/news/latest-news/show/analutiko-programma-play-offs-super-league-2015-2016].
Στηριζόμενη στην ως άνω απόφασή σας, η συνδρομητική μας πλατφόρμα έχει οργανώσει το τηλεοπτικό της πρόγραμμα και τις διαδικασίες παραγωγής των αγώνων των Play-off, ενώ έχει ήδη προγραμματίσει και ξεκινήσει εκτεταμένο πλάνο διαφημιστικής προώθησης των συγκεκριμένων ιδιαίτερα σημαντικών αγώνων.
Υπενθυμίζουμε, μάλιστα, ότι εξαιτίας διαφόρων -γνωστών σε όλους- γεγονότων, άσχετων με τη Nova, αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, η διαδικασία των Play-off, που θα έπρεπε να έχει ήδη εκκινήσει, έχει καθυστερήσει σημαντικά, με αποτέλεσμα να υφιστάμεθα ήδη σοβαρή βλάβη των εμπορικών μας συμφερόντων.
2. Δεδομένων των ανωτέρω, τονίζουμε κατηγορηματικά, ότι η συνδρομητική μας πλατφόρμα δεν πρόκειται να ανεχτεί, για οποιοδήποτε λόγο, καμία περαιτέρω καθυστέρηση ή διαφοροποίηση στο ήδη ορισθέν πρόγραμμα της διαδικασίας των Play-off και σας καλούμε να τηρήσετε απαρέγκλιτα τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις και δεσμεύσεις του Δ.Σ. σας, προστατεύοντας το, κατά πολύ υπέρτερης οικονομικής αξίας και σημασίας, προϊόν του πρωταθλήματος της SL στο οποίο επενδύουμε ετησίως δεκάδες εκατομμύρια.
3. Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρεία μας, ρητά επιφυλασσομένου παντός δικαιώματός της, σας ενημερώνει ότι θα προβεί στην ενεργοποίηση κάθε συμβατικά προβλεπόμενης κύρωσης και σε κάθε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διαφυλάξει τα έννομα συμφέροντά της.
Με εκτίμηση,
Πάνος Παπαδόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα