Αδιανόητη πρόκριση του ΠΑΟ με ανατροπή στη Ριζούπολη, χάρη και στην παλικαριά του ΟΦΗ!

Ο Παναθηναϊκός έσωσε τα προσχήματα στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με έναν απίθανο και μοναδικό τρόπο. Στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου και ενώ χρειαζόταν μόνο τη νίκη και βολικό σκορ στο παιχνίδι ΟΦΗ – Ηρακλής, κατάφερε να… διώξει τους 300 οπαδούς του από την εξέδρα στο ημίχρονο επειδή έχανε 2-0, αλλά να γυρίσει το ματς στην επανάληψη, να πάρει το τρίποντο με τελικό σκορ το 3-4 και να πανηγυρίσει μία ανέλπιστη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Ο Απόλλωνας πέτυχε δύο γκολ με τον Σιατραβάνη στο πρώτο μέρος στο 11’ και στο 44’, αλλά στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός τίμησε τη φανέλα του και έκανε το σκορ 2-4 με γκολ των Μπερκ (54’), Εμποκού (61’), Λέτο (64’) και αυτογκόλ του Ντάσιου (74’). Ο Σιατραβάνης με πέναλτι μείωσε στο 76’ σε 3-4 και μάλιστα από αυτό το λεπτό ο ΠΑΟ έπαιζε με δέκα, αλλά κράτησε το σκορ πρόκρισης χάρη στη νίκη του ΟΦΗ με 2-1 επί του Ηρακλή.

Αν το ματς της Κρήτης έληγε ισόπαλο, θα περνούσε ο «γηραιός», αλλά ο ΟΦΗ έπαιξε κι αυτός για την ιστορία του και πρέπει να πούμε ότι και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου είναι άξιες συγχαρητηρίων.

Τελική βαθμολογία

  1. ΟΦΗ                 6                              4-3
  2. ΠΑΟ                 4                              5-5
  3. ΗΡΑΚΛΗΣ 4                              4-2
  4. ΑΠΟΛΛΩΝ 3                              4-7

Ο Παναθηναϊκός πέρασε χάρη στην καλύτερη επίθεση, αφού δεν υπολογίζεται η συνολική διαφορά τερμάτων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα