Αδύνατη η περίπτωση του Φέντε!

Θέλει τον 22χρονο Αργεντινό σούπερ παίκτη της Βαλένθια η ΑΕΚ

Στα βαθιά κολυμπάει η ΑΕΚ, αφού προσπαθεί να αποσπάσει –έστω και με τη μορφή δανεισμού- τον 22χρονο Φέντε της Βαλένθια, έναν ποδοσφαιριστή που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζόν, αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Κόρδοβα.

Ο Φέντε ανήκει στις «νυχτερίδες», έχει συμβόλαιο που τρέχει μέχρι το 2017 και η χρηματιστηριακή του αξία ξεπερνά τα 4.000.000 ευρώ! Για να τον αποκτήσει η ΑΕΚ θα πρέπει να καταβάλλει αυτό το ποσό στη Βαλένθια, ή έστω ένα μέρος αυτού προκειμένου να αποκτήσει ποσοστό του παίκτη (τα λατρεύουν κάτι τέτοια ντιλ οι ατζέντηδες των Αργεντινών ποδοσφαιριστών).

Υπάρχει, βέβαια, και η πιθανότητα δανεισμού, αν και η βαλένθια τον δάνεισε φέτος στην Κόρδοβα όπου έδειξε τα διαπιστευτήριά του και δεν έχει λόγο να τον παραχωρήσει πάλι με αυτή τη μορφή. Είναι μάλλον απίθανο να καταφέρει η ΑΕΚ να «βάλει χέρι» σε έναν τέτοιο παίκτη, αλλά προσπαθεί. Ο Φεντερίκο Καρτάμπια αγωνίζεται κυρίως ως ακραίο εξτρέμ, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Μετράει ήδη 55 συμμετοχές στην Primera Divizion, αφού πήρε και πέρσι 25 συμμετοχές στη Βαλένθια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα