ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2… Επική ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Λάζαρο

Ένα από τα πιο συναρπαστικά εγχώρια ντέρμπι, μία πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με νικήτρια την εφτάψυχη ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, παρότι στο 46ο λεπτό βρέθηκε να χάνει από τον Ολυμπιακό με 0-2, κατάφερε τελικά να βγει νικήτρια από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, με μία επική ανατροπή.

Με αυτή τη νίκη, η Ένωση παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τον τέταρτο Ολυμπιακό και δύο περισσότερους από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» του Μπεσνίκ Χάσι ήταν αρκετά καλοί για 50 λεπτά, ωστόσο οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα μετά το 0-2, δίνοντας την ευκαιρία στην ΑΕΚ να τον κλείσει στα καρέ του και να τον «εκτελέσει» τρεις φορές.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (δύο γκολ), ο οποίος βρίσκεται σε ασύλληπτη κατάσταση, έχοντας μετατραπεί σε ηγέτη της ΑΕΚ.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (ΕΠΣ Αιτ/νιας), Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Σιμόες (28′ Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (90+4′ Αϊντάρεβιτς(, Κλωναρίδης (46′ Λιβάγια), Αραούχο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό (71′ Ζντιέλαρ), Ένχελς, Φιγκέιρας, Ταχτσίδης, Ζιλέ, Οτζίτζα, Καρσελά (82′ Πάρντο), Μάριν (65′ Σεμπά), Εμενίκε.

Γκολ: 64′, 80′ Χριστοδουλόπουλος, 89′ Μάνταλος / 22′ Μάριν, 46′ Οτζίτζα Οφόε
Κάρτες: 24′ Αραούχο, 50′ Μάνταλος, 90+2′ Λιβάγια / 8′ Οτζίτζα Οφόε, 45+1′ Μάριν, 50′ Ρομαό, 79′ Ζιλέ, 95′ Ταχτσίδης
Κόκκινες: 90+4′ Τσόσιτς / 90+4′ Ένχελς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα