ΑΕΚ: Ο απολογισμός της χρονιάς από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο

Τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στον Πανιώνιο, επιχείρησε ο αμυντικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, κάνοντας λόγο για μία πετυχημένη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24 Radio 103,3:

«Με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί εκτός από τον ΠΑΟΚ είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση όλων αυτών των ημερών. Θεωρώ πως προσπαθήσαμε όλοι να αντεπεξέλθουμε, προσπαθήσαμε να δώσουμε το 100 τοις εκατό έτσι ώστε να φτάσουμε στον στόχο της πρώτης θέσης. Πιστεύω όμως ότι αξίζαμε ένα γκολ, δυστυχώς δεν το βάλαμε και θέλω να ζητήσω συγνώμη στον κόσμο εκ μέρους των συμπαικτών μου. Από την μεριά μας δώσαμε τα πάντα έτσι ώστε να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση.

Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα. Αυτό το βιώναμε και εμείς καθημερινά και μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε τραβήξει αυτές τις μέρες. Θεωρώ όμως ότι σε λεπτομέρειες χάθηκε η πρώτη θέση γιατί και στο ματς με τον ΠΑΟΚ είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε.

Ο κόσμος αναγνώρισε τις προσπάθειές μας, ήταν υπέροχος για ακόμη μια φορά και μας στήριξε όσο μπορούσε. Εμείς από την μεριά μας το ιδανικό θα ήταν να σκοράρουμε ένα γκολ και να πάρουμε την νίκη αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε.

Για μένα είναι πετυχημένη η χρονιά. Θεωρώ πως αν ερχόταν και η νίκη με τον ΠΑΟΚ θα ήταν μια μαγική χρονιά για την ομάδα, αλλά από κει και πέρα κατακτήσαμε το κύπελλο και από του χρόνου πάμε για περισσότερα.

Θα είναι δύσκολα στην Ευρώπη, διότι έχουμε πολλά χρόνια απουσίας, αλλά θεωρώ πως θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια και να περάσουμε στους ομίλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα