ΑΕΚ: Τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 12.000 στον Βάργκας

Όχι μόνο θα μείνει εκτός δράσης για τρεις αγωνιστικές, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά θα πληρώσει και 12.000 ευρώ πρόστιμο, το οποίο επιβλήθηκε από την ομάδα του.

Ο λόγος για τον Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος τιμωρήθηκε και από τη διοίκηση της ΑΕΚ, καθώς η αναίτια αποβολή του κόστισε πολύτιμους βαθμούς από την ομάδα.

Ο ξένος ποδοσφαιριστής απολογήθηκε για την αποβολή του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» του ανακοίνωσε πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, έκανε και δήλωση όπου απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας: «Το ζητούμενο για εμένα δεν είναι το πρόστιμο το οποίο μου επιβλήθηκε, αλλά η ζημιά που προκάλεσα στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου και κυρίως η πίκρα στους φιλάθλους μας από την αποβολή μου. Η απολογία μου και η ειλικρινής μεταμέλειά μου απευθύνεται σε όλο το κλαμπ, όπως και η υπόσχεσή μου για αποφυγή τέτοιων λαθών στο μέλλον ταυτόχρονα με την επιστροφή μου στην κοινή προσπάθεια της ομάδας για την εκπλήρωση των στόχων της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα