Αεροβόλα, αβολίδωτα φυσίγγια και σπρέι πιπεριού πωλούσε μέσω internet 38χρονος

Ένα μίνι… οπλοστάσιο είχε 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από έρευνα που διεξήγαγε η ελληνική αστυνομία. Ο 38χρονος, φέρεται ότι πωλούσε πυροβόλα όπλα replica, σπρέι πιπεριού και φυσίγγια μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο.

Μετά από καταγγελίες που έγιναν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του και εντόπισαν οκτώ πιστόλια replica, 351 αβολίδωτα φυσίγγια, τέσσερις μηχανισμοί εκτόξευσης πιπεριού (σπρέι), τέσσερα πυροτεχνήματα και δύο κινητά τηλέφωνα με διαφορετικές κάρτες sim, τις οποίες χρησιμοποιούσε για την δράση του. Ταυτόχρονα προχώρησαν σε έλεγχο στα δύο κινητά τηλέφωνα του, όπου βρέθηκαν αρκετές φωτογραφίες που απεικονίζουν την μεταφορά όπλων και όλα τα παράνομα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του.

Ο 38χρονος ημεδαπός, συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του με τις κατηγορίες της παράνομης κατοχής, διάθεση και εμπορία όπλων ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Τα πειστήρια κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα