«Αετός» μέχρι το 2020 ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου θα ανήκει στο δυναμικό της Μπενφίκα έως το καλοκαίρι του 2020, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο διεθνής Έλληνας επιθετικός κατέληξε σε συμφωνία με τους «αετούς», με ετήσιες απολαβές 1,8 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα της Λισαβόνας είχε να ανταγωνιστεί συλλόγους τόσο από την Αγγλία, όσο και από τη Γερμανία, οι οποίοι παρακολουθούσαν την πορεία του ποδοσφαιριστή και διαπίστωσαν ότι έχει επανέλθει πλήρως, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Μήτρογλου αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπενφίκα, καθώς τα δικαιώματά του ανήκουν στην αγγλική Φούλαμ, η οποία συμμετέχει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας, στην Championship. Η ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου του ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο αναμένεται να καταβάλει ή να διαπραγματευτεί η διοίκηση της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Μήτρογλου υπήρξε ενδιαφέρον από την Άρσεναλ, ωστόσο ο παίκτης δεν ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει στην Αγγλία, μετά την τραυματική – από κάθε άποψη – εμπειρία που είχε στη Φούλαμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα